Årets sidste nyhedsbrev fra Dataproces

Nyhedsbrev

Årets sidste nyhedsbrev fra Dataproces

Glædelig jul og lykkebringende nytår!

Året 2021 har igen på mange måder været et år præget af Corona. Det har heldigvis også været et år, hvor vi har fået mulighed for at hjælpe endnu flere kommuner til at bruge digitale værktøjer og finde værdi med data.


Vi har i 2021 haft stor succes med webinarer, der har givet os mulighed for i højere grad at vidensdele og sparre med nuværende og nye samarbejdspartnere. Over 95% af alle kommuner har på et tidspunkt i løbet af 2021 været på vores webinarer eller set vores videoer samtidig med, at vores løsninger, ydelser og dataanalyser er kommet bredt ud i de danske kommuner. Hvis du vil læse mere om tilfredsheden blandt vores kunder, og se hvad nogle af dem siger, kan du læse med i første artikel her under.

I december deltog vi på NB Økonomis kursusdag, hvor Kasper Lund Nødgaard, der er teamleder i udligning, holdte oplæg for de mange tilmeldte kommuner. I anden artikel dykker vi endnu dybere ned i et af fokusområderne og sætter spot på kommunernes økonomiplanlægning på førtidspensionsområdet – med udgangspunkt i det demografiske perspektiv og skævheder kommunerne imellem.

Fra nytår træder flere regelændringer i kraft på refusionsområderne, og nye regler forventes at blive vedtaget straks i det nye år. Men hvad er det helt konkret for nogle ændringer, og hvad betyder det kommunen? Det kan du blive klogere på i tredje artikel, hvor vi sætter fokus på nogle af de mest væsentlige ændringer om mellemkommunal refusion og ændringerne i statsrefusion ift. lov om bekæmpelse af ungdomskriminalitet.

Lige præcis i dag fylder Dataproces 10 år, og selvom det skulle have været en festdag, må det vente til en tid med mere plads til at kramme og fejre. Du kan læse om rejsen set fra et medarbejderperspektiv i sidste artikel, hvor Kristina Koed og Sandra Hoffmann har været med på en kæmpe del af rejsen fra startup til børsnoteret virksomhed.


Vi sender de varmeste ønsker om en glædelig jul og et lyst, nyt år til alle samarbejdspartnere og investorer – og takker jer mange gange for gode oplevelser og samarbejde i det forgangne år. Vi ser frem til at tage hul på et nyt år sammen med jer.


Tak for et spændende år, for tilliden og for det gode samarbejde. Og tak fordi du læser med!


Glædelig jul & godt, lykkebringende nytår!