Udligningstema

Nyhedsbrev

Udligningstema

I dette nummer af Dataproces’ nyhedsbrev stiller vi skarpt på det kommunale tilskuds- og udligningssystem, og hvordan den igangværende reformdebat påvirker arbejdet hos Dataproces’ Udligningsteam i form af nye spørgsmål og opgavetyper.

Finansieringsudvalget har sat en undersøgelse i gang og Økonomi- og Indenrigsministeren har skrevet ud til landets kommuner med forventning om, at der er ryddet op i CPR-registreringerne inden 1. oktober 2019. Dataproces har allerede bistået flere kommuner med denne oprydning og tilbyder også to af vores analyser til dette formål: I den første analyse gennemgår vi betalingskommunefolketallet i begge retninger og den anden analyse sikrer, at der bliver ryddet op i jeres registreringer angående udrejste udlændinge. Som sagt er dette analyser vi tidligere har foretaget i nogle af landets kommuner, og som nu er højaktuelle at informere bredt ud om. I vil med analyserne sikre jer, at der ryddes op - og at I samtidig overholder forventningerne fra ministeriet med korrekte registreringer inden for ovennævnte områder inden 1. oktober 2019, såfremt der er indgået aftale senest 31. juli 2019.

Kontakt Dataproces hvis ovenstående er interessant for din kommune.

Næste nyhedsbrev udkommer i løbet af juni, hvor temaet bliver den nye digitaliseringspagt og monopolbruddet, og hvordan Dataproces’ teknologier og løsninger understøtter de heraf følgende krav om åben og effektiv forvaltning.

Tak fordi du læser med.