Glædelig jul fra Dataproces

Nyhedsbrev

Glædelig jul fra Dataproces

Et godt og travlt år lakker mod enden

Året bød som altid på mange spændende projekter – store som små. I samarbejde med de danske kommuner implementerede vi MARS, vi udvekslede viden om rammearkitektur og Min Sag , vi udviklede et nyt budgetteringsværktøj til arbejdsmarkedsområdet og ny udligningsreform på vej betød flere spændende samarbejder og analyser for vores udligningsteam. Dette er blot et lille udsnit af de mange projekter vi har søsat i løbet af 2019 – og fælles for dem alle, har været et fortsat fokus på tillid og den gode dialog.

Sammen med vores samarbejdspartnere har vi delt vores viden og entusiasme om vores løsninger. Gennem utallige møder, events og aktiviteter har vi i fællesskab arbejdet på at løse nogle af de komplekse problemstillinger kommunerne møder dagligt. Vi har afholdt kurser sammen med COK, kurser ude i kommunerne og Erfa-møder – alle velbesøgte og med god kommunikation, hvilket vi sætter stor pris på.

Vi starter 2020 med at tage på Kommunaløkonomisk Forum og så glæder vi os og er spændte på, hvad et nyt år byder af nye udfordringer. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med de danske kommuner og vores andre samarbejdspartnere.

Tak for et spændende år, for tilliden og for det gode samarbejde.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!

De bedste hilsner fra
Dataproces