MARC Landskabsbillede

Spændende efterår i vente

Mød os på Digitaliseringsmessen

Digitaliseringsmessen står for døren, og hos Dataproces er forberedelserne i fuld gang. Vi deltager på messen som leverandør af RPA-teknologier og softwareløsninger udviklet til og med de danske kommuner, og fra vores stand (D8) kan man bl.a. høre mere om softwarerobotten MARC og de løsninger, der er bygget over denne. F.eks. MARC Autorisationskontrol, MARC Faktura, MARC Ydelseskontrol og MARC Lægeerklæringer.

Guidede ture

Nævnte løsninger bliver også omdrejningspunktet for Dataproces’ oplæg på KLs guidede tur 10A: Robotics og automatisering af arbejdsgange og processer, der om formiddagen lægger vejen forbi standen.

Om eftermiddagen kommer endnu en guidet tur forbi Dataproces’ stand. Denne gang er det tur 11A: Borgerbetjening 3.0, og her er Min Sag i fokus. Min Sag er Dataproces’ borgerrettede selvbetjeningsløsning til automatiseret digital aktindsigt.

Stand D8

Uanset om du besøger Dataproces via en af de guidede ture eller kommer forbi på andre tidspunkter, står vi klar til en snak om automatisering og de udfordringer, muligheder og gevinster, robotterne åbner op for.

Mange kommuner overvejer eller har allerede igangsat deres første robotprojekt, og vi deler gerne ud af vores erfaringer på området, set i forhold til jeres konkrete planer og initiativer.

Fra standen kan du tilmed vinde lækre præmier i vores Min Sag-quiz eller ved at dyste mod vores softwarerobot MARC i en tastekonkurrence - og hvem ved, måske er du hurtigere end vores softwarerobot?

Ses vi?

Kontakt Dataproces før eller under Digitaliseringsmessen og aftal et uforpligtende møde, eller besøg os på stand D8 i Hal A. Vi er til stede under hele messen torsdag den 28. september fra 10-17. Vil du høre om Dataproces’ løsninger på en eller begge af de guidede ture, kan du tilmelde dig turen(e) forud via digitaliseringsmessen.dk, eller på selve messedagen.