Julehilsen 2023 - Jul_Tegnebræt 1-01

Julehilsen fra team REVIEW

Med ønske om en glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til 2024.

Kære læsere

Med REVIEW er målet at skabe en løsning, som har værdi for medarbejdere såvel som borgere. REVIEW er blevet udviklet med fokus på at håndtere den stigende kompleksitet på aktindsigts- og gennemlæsningsområdet. Den effektiviserer arbejdet med aktindsigts- og gennemlæsnings-opgaven, minimerer risikoen for databrud og for den enkelte medarbejder højner REVIEW trygheden i arbejdet med personfølsomme data. Vi tror på, at en værdifuld arbejdsgang ved medarbejderen kommer borgerne til gode. Om arbejdsgangen ved brug af REVIEW lyder det fra en medarbejder i Hjørring Kommune:

”Det er også blevet mere sikkert. Der er ikke den samme frygt for, at der kommer noget med ud, der ikke skal ud.” Sophie Lade Bach, digitaliseringskonsulent i Hjørring Kommune

For sagsbehandlerne er det afgørende at sikre, at når borgere beder om aktindsigt at de ikke får adgang til personhenførbare oplysninger om andre borgere. Risikoen for lækager er til stede, da aktindsigter kan indeholde oplysninger om børn eller tidligere ægtefæller på grund af tidligere manglende adskillelse mellem parterne. Derudover bruges lægeoplysninger også til at vurdere borgeres situation. I det digitale samfund er beskyttelse af følsomme oplysninger afgørende og et område, som både medarbejderne i landets kommuner og vi som leverandør til den offentlige sektor har stort fokus på.

Mere værdi med data

2023 blev året, hvor vi opdagede, at REVIEW var mere værdifuld end først antaget, da løsningen understøtter flere arbejdsgange end hidtil anvendt. Vores løsning har vist sig at kunne bruges på flere niveauer i organisationen, hvilket vores samarbejde med Syddjurs Kommune vidner om.

I Syddjurs Kommune har de for nyligt valgt at anvende REVIEW til gennemlæsning og behandling af personalesager, når nuværende og tidligere medarbejdere ønsker aktindsigt i deres sag

Ovenstående kan være i forbindelse med, at en medarbejder har forladt arbejdspladsen eller været syg. For sagsbehandlerne, som løser denne opgave, bliver værktøjet vigtigt. Det er jo data om mennesker, som behandles, og dermed bliver begrebet data mere håndgribeligt. I Kommunen oplever sagsbehandlerne, at REVIEW har værdi for mennesker, herunder brugeren af løsningen såvel som de omhandlende medarbejdere.

REVIEW vokser hele tiden og samarbejdet med kommuner, som eksempelvis Syddjurs Kommune, giver os muligheden for at se nye anvendelsesmuligheder, og gør os klogere på, hvordan REVIEW bliver mere værdiskabende for jer som bruger af værktøjet.

Er du nysgerrig på REVIEW og hvordan værktøjet kan hjælpe, kan du læse mere HER.

Med venlig hilsen

Nicolai Eisenreich Mortensen

Projektleder, REVIEW