Julehilsen 2023 - Jul_Tegnebræt 1-01

Julehilsen fra team MARS

Glædelig jul fra team MARS. Vi ser frem til 2024, hvor vi fortsat vil sikre, at vores løsning altid er lovmedholdelig og tilpasset jeres behov.

Kære læsere

I en tid, hvor der er øget fokus på effektivisering og bureaukratiet, er data ikke blot er en ressource, men også et ansvar. Hos Dataproces er det vores mission at hjælpe kommunerne med at navigere i dette komplekse landskab med et klart fokus på lovmedholdelighed og fleksibilitet. Vores SaaS-løsning MARS er designet til at være et dynamisk værktøj, der tilpasser sig de skiftende behov og regler i vores samfund, hvilket blev bevist i 2023.

Lovmedholdighed og fleksibilitet

Vores tilgang til datahåndtering afspejler en forståelse for nødvendigheden af at være både lovmedholdelig og omstillingsparat. I det forgangne år har dette princip manifesteret sig gennem udviklingen af et nyt modul i MARS, som hedder Flytteoversigt. Det nye modul anvendes til oprydning af udflyttede borgere i CPR og er et eksempel på, hvordan nye krav også giver nye muligheder i brugen af data. Desuden har de nye førtidspensionsregler fremhævet behovet for agile systemer, der hurtigt kan tilpasse sig ændringer i lovgivningen. MARS har spillet en afgørende rolle i at støtte kommunerne, såvel som os selv, med at navigere i disse ændringer. I Gentofte Kommune oplever de:

“Med MARS har vi en platform, som hjælper med at få hjemtaget den korrekte refusion og understøtter os løbende i forhold til regelændringer og lovgivning” Andreas Bøgh Elkjær, økonomisk konsulent i Gentofte Kommune

Netop dette understreger vores fokus på at levere løsninger, der ikke kun er effektive men også juridisk robuste.

Samarbejde skaber bedre løsninger

Vores samarbejde med kommunerne har været, og er stadig, en hjørnesten i udviklingen af vores løsninger. Derfor har vi igen i år haft et tæt samarbejde med flere kommuner. Dette partnerskab har været kernen i udviklingen af vores løsninger inden for Moms-refusioner, CPR-analyser, og Statsrefusion for Særligt Dyre Enkeltsager. At engagere vores kunder direkte i udviklingsprocessen sikrer, at de løsninger vi tilbyder, er både praktiske og effektive for dem, der bruger dem hver dag. I vores samarbejde oplever Gentofte Kommune:

“Vi har en løbende dialog med Dataproces, hvor ændringsønsker og spørgsmål bliver lyttet til hurtigt, og vi er glade for samarbejdet.” Andres Bøgh Elkjær, økonomisk konsulent

Fokus på implementering og vækst

Vi tror på, at implementering er nøgleordet for succes, og vi er meget dedikeret, hvad angår effektiv implementering af MARS hos vores kunder. Det gør os stolt, at to ud af tre kunder har valgt at udvide deres platform med ekstra moduler. Vi mener, at deres valg vidner om, at det er værdifuldt at have integrerede systemer, hvor data ikke blot eksisterer, men også bruges til at skabe ny indsigt og værdi for kommunen. Afslutningsvis vil vi gerne udtrykke vores taknemmelighed over for alle vores kunder og samarbejdspartnere. Det er jeres tillid og feedback, der gør MARS til et stadigt udviklende og værdiskabende værktøj. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer og at bringe MARS videre på rejsen mod en fremtid, hvor data ikke bare opbevares, men omsættes til reel, lovmæssig og samfundsmæssig værdi.

Med venlig hilsen

Anders Høgh

Teamleder, MARS