Julehilsen 2023 - Jul_Tegnebræt 1-01

Julehilsen fra team MARC

MARC-familien er blevet større i 2023, og vi fortsætter i 2024

Kære læser

I 2023 har vi i overvejende grad skaleret op på vores løsninger inden for MARC området. To nye løsninger er kommet til, og tilbagemeldingerne fra vores kunder er tydelige – vi skaber værdi med data. Vi arbejder altid på at videreudvikle vores løsninger, og for 2024 har vi planlagt, at MARC-familien bliver lidt større, fordi MARC Helbredstillæg kommer til verden. Ligeledes vil vi i 2024 videreudvikle MARC Afstemning med det håb, at vi kan hjælpe jer med at løse afstemningsopgaven i forhold til blandt andet lønsystemer, KP og KY.

Vi skaber de bedste løsninger – sammen med jer

Hos Dataproces skaber vi løsninger som frigiver tid. Det giver jer den nødvendige faglighed og gør det muligt at løse jeres arbejdsopgaver på en tilfredsstillende måde. 55 kommuner bruger i dag MARC Fleksløn, der automatiserer op til 70 pct. af arbejdsgangen ved udbetaling af flekslønstilskud til borgeren. En af dem er Aarhus Kommune, der fortæller følgende om vores løsning:

”Den største gevinst er, at vi har fået hjælp til at lave vores sager vedrørende borgere, der er i fleksjob. Som sagsbehandler betyder dette, at vi har fået frigivet flere ressourcer, som vi kan bruge på de sager, der kræver lidt mere, hvilket vi er rigtig glade for.”

Vi vil lave systemer, der er med til at forbedre og løse de forskellige arbejdsopgaver. Derfor bliver vi ekstra glade, når vores kunder oplever følgende i arbejdet med MARC Fleksløn:

”I ledelsen er vores opgave at udbetale korrekt fleksløn til borgerne, og det understøtter MARC Fleksløn i den grad. Vi kan løse vores opgaver hurtigere, og nogle gange også bedre, end vi kunne tidligere.”

For Aarhus Kommune betyder MARC Fleksløn, at det er blevet nemmere at udbetale den korrekte ydelse til flekslønsmodtageren samtidig med, at de nu også har tid til de sager, som kræver ekstra beregninger. Det er i sidste ende vores mål, når vi udvikler IT-løsninger til det kommunale landskab: Frigørelse af tid og en bedre løsning af arbejdsopgaverne sammenlignet med de tidligere manuelle processer.

Gør afstemningsopgaven nemmere med MARC Afstemning

Efter et år i drift er der allerede 22 kommuner, som bruger MARC Afstemning, og en af dem er Struer Kommune. Om deres udbytte fortæller Struer kommune:

”Vi har implementeret MARC Afstemning i forbindelse med et generationsskifte i teamet omkring afstemning, hvilket har været medvirkende til at sikre, at der er betryggende arbejdsgange på området. Herunder en ensartethed i selve opsætningen af den henholdsvis månedlige og årlige afstemning.”

Med MARC Afstemning bliver generationsskiftet eller indkørslen af nye medarbejdere nemmere, da der bliver sikret en ensartethed i opsætningen af de forskellige afstemninger, så det er nemmere for medarbejderne at overtage afstemningsopgaven.

Bliv klogere på MARC

Vil du læse mere om de andre MARC produkter, og hvordan de kan hjælpe jer, kan du læse mere HER. Du kan også finde et webinar omhandlende MARC Ydelseskontrol og bliv klogere på, hvordan løsningen skaber overblik over indkomst og timer og dermed understøtter, at kommunerne bruger pengene rigtigt. Vi vil altid gerne høre fra jer, hvis I har en idé, som vi skal arbejde videre med sammen, eller hvis I har ros eller ris til vores løsninger.

Med venlig hilsen

Peter Sandberg Nielsen

Teamleder, MARC