Nyhedsbrev - Samarbejde med COK

COK og Dataproces – samarbejde i fællesskab

Fælles sprog er et godt udgangspunkt for samarbejde

Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) er kommunernes egen uddannelses- og kursusinstitution og sammen med os i Dataproces har vi flere års erfaring med at samarbejde om udvikling og afholdelse af kurser til de danske kommuner. Det gør os i stand til at tilbyde forløb, som går helt tæt på den kommunale praksis og understøtter udvikling på tværs af fagligheder, organisatoriske strukturer og kommunegrænser.

Kommunernes opgaver bliver mere og mere komplekse og kalder i stigende grad på tværfaglige løsninger, mens arbejdspresset, kravet om at levere mere for mindre mens borgernes forventninger til den kommunale service fortsat stiger. Det kræver nye måder at løse de kommunale opgaver på, og her kan kompetenceudvikling og kurser hjælpe på vej.

Rikke Steffensen, konsulent ved COK udtaler:

- Vi oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel på forløb, der giver kommunernes medarbejdere specifikke værktøjer og kompetencer. Kurserne skal være svar på konkrete behov i kommunerne og netop derfor er samarbejdet med Dataproces, som har et indgående kendskab til kommunernes praksis, særligt værdifuldt.

For Dataproces betyder samarbejdet med COK en professionel sparringspartner, som har friske og erfarne øjne på rådgivning, udvikling og nye idéer med henblik på at udvikle de bedste kurser og temadage til de danske kommuner.