Vi ønsker dig en rigtig god sommer

Nyhedsbrev

Vi ønsker dig en rigtig god sommer

Hos Dataproces deler vi gerne ud af vores viden og erfaring. Derfor er vi i forbindelse med COVID-19 begyndt at tilbyde gratis webinarer på aktuelle emner inden for kommunal økonomi og administration. Danmark er nu i gang med at ”genåbne” – men vi har besluttet, at vi fortsat vil tilbyde gratis webinarer, så vi kan vidensdele med alle vores samarbejdspartnere landet over, på samme tid.

I dette nyhedsbrev kan du helt eksklusivt tilmelde dig vores gratis webinar; ’Udligningsreformens konsekvenser for mellemkommunal refusion’. Her dykker vi ned i de konsekvenser det får for hele det mellemkommunale område, når det registrerede betalingskommuneforhold i CPR, som følge af udligningsreformen, enten afskaffes eller gøres frivilligt at vedligeholde. Og vi prøver at anskueliggøre, hvordan opgaver på området kan udføres under de nye vilkår. Få mere viden og tilmeld dig i artiklen herunder.

For at få hjælp til problematikken med betalingsforpligtelsen og kode-4 registreringer, har Dataproces løsningen MARS. Det kan du læse meget mere om og høre hvad Lolland Kommune mener.

Du kan også læse om det nye tilskuds- og udligningssystem, og hvordan din kommune i samarbejde med Dataproces kan øge din forståelsen heraf. Eksempelvis gennem kommunespecifikke undervisningsforløb, hvor reformen udlægges med afsæt i jeres konkrete situation.


COVID-19 har gjort 2020 til et helt særligt år – og mange går sommeren i møde under andre vilkår og med et helt andet fokus. Dataproces har igennem tiden samarbejdet med 3/4 af alle landet kommuner, og det har været imponerende at se, hvor hurtigt og effektivt at både administrationerne og frontlinjemedarbejderne har håndteret situationen. Og det har sågar været muligt, at bevare dialog og samarbejde med et lille nordjysk konsulenthus som Dataproces.
Det er flot – og det er vi taknemmelige for.


God læselyst og god sommer!