Forretningspartner med speciale i salg til kommuner

Vi søger en ny forretningspartner med forståelse for kommuner og andre offentlige myndigheder

Brænder du for det gode salg og for at opsøge potentielle kunder? Kan du kombinere salg til kommuner med fokus på behovsafdækning og værdier? Så er du måske den forretningspartner, vi søger.

Som forretningspartner i Dataproces bliver du en del af en virksomhed i vækst, hvor du vil have fokus på salget af Dataproces’ løsninger og ydelser. Du vil derfor være i tæt dialog med vores kunder og sikre, at samarbejdet og den gode implementering bliver gennemført med fokus på værdierne og den enkelte kommunes behov.

Dataproces er en børsnoteret IT- og konsulentvirksomhed, hvor alle vores løsninger er målrettet landets kommuner. Vores softwareløsninger og ydelser bruger kommunens eksisterende data til at skabe ny viden, smartere processer og øget effektivitet. Du vil som forretningspartner blive en stor del af Dataproces’ ansigt udadtil, og din evne til at formidle og kommunikere vægtes højt.

Om jobbet

Dit ansvar som forretningspartner bliver:

  • At opbygge og vedligeholde kontakt og netværk til vores kunder

  • At planlægge, facilitere og gennemføre kundemøder

  • At facilitere og optimere vores samarbejde med kunden, hvor kundens ønsker og behov er i fokus

  • At udarbejde salgsplaner der sikrer, at aftalte mål indfries

  • At deltage i ERFA-møder og være en aktiv del af messer og konferencer samt være en del af virksomhedens ansigt udadtil

Stillingen indeholder en del kundekontakt – herunder facilitering af de forretningsmæssige forhold hos kunden samt holde kunderne orienteret om vores produkter og ydelser. Det forventes, at du er i stand til at opbygge tillidsfulde og troværdige relationer og i øvrigt kan hjælpe vores kunder på vej mod at træffe de rette beslutninger.

Din profil

Vi søger en kandidat som:

  • Kan skabe relationer til kunden, forstå deres behov og matche dem med vores løsninger

  • Udstråler tillid og overblik der medvirker til, at kollegaer og kunder oplever at være i trygge hænder

  • Er resultatorienteret og proaktiv

  • Trives med at være konstruktiv og tage ansvar og håndterer nemt flere projekter samtidig

  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med salg i offentligt regi og gerne med et stort netværk indenfor den kommunale verden

Vi tilbyder

Dataproces er en arbejdsplads, der sætter samarbejde, innovation og professionalisme højt. Her er der plads til personlig udvikling og frihed under ansvar. Vi er en virksomhed, der værdsætter en struktureret, professionel arbejdsform og kommunikation internt som eksternt. Vi giver plads til forskelligartede synspunkter, respekterer hinandens faglighed og agerer med rettidig omhu.

Vi tilbyder en stilling med gode muligheder for udvikling og indflydelse både i forhold til kunder og internt i organisationen. Derfor tilbyder vi gode kollegaer og et arbejdsmiljø med højt til loftet, fri bil til rådighed, frugt-, vand- og madordning og fokus på medarbejdertilfredshed med massageordning og plads til kontortræning/træningsfaciliteter. Du skal kunne se dig selv i en moderne virksomhed, hvor arbejdstid og arbejdssted er fleksibelt, og hvor vi sætter en stor ære i at være en god sparringspartner for hinanden i organisationen – og i særdeleshed for vores kunder.

Er du interesseret?

Stillingen er fuld tid og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt. Det er ikke afgørende for os, hvor du bor i landet. Det er muligt hovedsageligt at arbejde hjemme, men der forventes tilstedeværelse på hovedkontoret i Nibe ca. 2 dage hver anden uge. Du har kørekort (B).

Er du interesseret så send en ansøgning og CV til sikkermail@dataproces.dk mærket, ”Forretningspartner”. Har du spørgsmål til ovennævnte stilling rettes de til Afdelingschef Vibeke Venca Gejsenørn på tlf. 25551916.

Samtaler afholdes løbende, til rette kandidat er fundet.

Læs mere om Dataproces’ oplysningspligt under rekruttering her: Oplysningspligt under rekruttering